Betallösningar

Vi erbjuder smidiga betallösningar i alla tänkbara situationer!

Online

Ju enklare det är för dina kunder att handla desto mer kommer du att sälja. Med vår online checkout maxar du möjligheten för fler avslut i din digitala kassa. Trygga och smidiga betalningar för dina kunder och en säker betallösning för dig.

Fördelar för dig som kund

Butik

Idag är konsumenterna vana vid att handla på nätet, självklart vill de ha samma smidiga shopping när de besöker din fysiska butik. Det gäller för dig att göra det enkelt för dina kunder och se till att de känner sig trygga när de handlar. Därför erbjuder vi smidiga delbetalningar för dina kunder, utan att du behöver fundera på om du kommer få betalt eller inte.

Som kund hos oss får du hjälp i din butik med allt från uppskyltning till utbildning. Det ska vara lätt för dina säljare att erbjuda delbetalning.

Fördelar för dig som kund

Mobil

Med vårt Wallet-system får du nycklarna till vår mest kraftfulla betalmotor och kan integrera den helt och hållet i din app. Designa betalflödet som du vill och låt våra betalsätt jobba tyst i bakgrunden. Dina kunder får samma upplevelse i mobilen som de skulle haft via sin dator - kontinuitet och flexibilitet i ett!

Fördelar för dig som kund