Finansiering

Olika former av finansiering - du väljer vad ditt företag behöver!

Factoring

Factoring höjer din egen förmåga att betala och gör dig mindre sårbar för risken att andra betalar sent till dig. Factoring kallas ibland fakturabelåning och är ett snabbt sätt att frigöra kapital till företaget. Hos oss kan du belåna dina fakturor och få utbetalning samma dag.

Vi betalar upp till 90 % av fakturan direkt och resten när din kund har betalat. Vi tar dessutom hand om all administration kring påminnelser, räntefakturor och kravhantering. Saker som annars kan orsaka mycket stress och tar tid från annat som du säkert hellre vill hålla på med.

Fördelar för dig som kund

Fakturaköp

Betalar dina kunder först efter 30 dagar eller längre?  Vår tjänst fakturaköp ser till att du får betalt för dina fakturor samma dag du skickar dem. Testa att sälja en eller alla dina fakturor till oss så ser du hur snabbt och enkelt det är att få betalt. Genom att sälja dina fakturor till oss förbättrar du omedelbart företagets likviditet och kassaflöde. Som ny kund har du pengarna på kontot senast inom 24 timmar från att vi köpt dina fakturor.

När du vill sälja fakturor så innebär det att du säljer företagets kundfordring till oss. Hos oss får också hjälp med all fakturaadministration som exempelvis uppföljningar, eventuella påminnelser och så vidare.

Fördelar för dig som kund

Företagslån

Företagslån kan ta tid. Tid du som företagare ofta inte har. Du är ju sannolikt både vd, ekonomiansvarig och marknadschef i ditt företag.

Vi förstår att möjligheten att tjäna pengar ofta hänger ihop med en större investering. Vi förstår också att tid kan vara en bristvara. Därför kan du ansöka om vårt företagslån till bra ränta - helt digitalt och få svar direkt. Blir din ansökan beviljad har du pengarna på ditt företagskonto redan nästa arbetsdag.

Fördelar för dig som kund

Företagskredit

Företagskredit har samma fördelar som ett företagslån men är snabbare, enklare och du slipper amortera. På så sätt får du friheten att agera direkt när en ny affärsmöjlighet dyker upp.

Vi beviljar kontokredit på upp till 1 miljon kronor - du kan sedan utnyttja det du behöver och betalar bara för det du använder. 

Fördelar för dig som kund